/ Ladbrokers Masters

De Ladbrokers Masters is een jaarlijks terugkerend evenement eind januari. Het toernooi zit op de dartskalender tussen het populaire World Darts Championship en de eerste speeldag van de Premier League of Darts.De Ladbrokers Masters wordt jaarlijks in Milton Keynes gehouden.

Milton Keynes is een stad op zo’n 80 kilometer ten noordwesten van Londen. De stad Milton Keynes is ontworpen in 1967 en ligt opzettelijk op de grens van de steden gebieden Londen / Birmingham en Nottingham. The Unibet UK Masters wordt over 3 dagen gespeeld in een knock-out vorm met iedere dag een andere ronde. De finalisten hebben dus op iedere speeldag gespeeld. Dit is een voordeel als je de toppers graag zou willen zin. Wedstrijdsysteem van dit toernooi is dat men met het ‘Best of Legs’ principe speelt en niet met sets.

Offerte aanvragen voor Ladbrokers UK Masters Darts

MK Arena, Milton Keynes

De MK Arena in Milton Keynes ligt naast het MK Stadium waar de plaatselijke voetbalclub speelt. De MK Arena wordt vaak voor verschillende doeleinden gebruikt. Naast dit dartevenement worden er ook muziek evenementen en conferenties gehouden. De MK Arena is goed vanuit de stad te bereiken met het openbaar vervoer, en ligt niet ver van het centrum af.

Afbeeldingsresultaat voor Milton keynes darts

Historie van de Unibet Masters Darts

De UK Masters werd in 2013 voor het eerst gehouden in Edinburgh Schotland. Ook in 2014 was Edinburg de speellocatie voor dit evenement. In 2015 werd Unibet sponsor van de UK Masters waardoor het evenement van speelstad veranderde naar Milton Keynes. Ook de datum veranderde van eind november naar januari. Van 2015 tot en met 2019 bleef de speelstad ongewijzigd.

Winnaars UK Masters: 
2013: Phil Taylor
2014: James Wade
2015: Michael van Gerwen
2016: Michael van Gerwen
2017: Michael van Gerwen
2018: Michael van Gerwen
2019: Michael van Gerwen

Aanbevolen