Over Rtl7dartsreizen.nl

Rtl7dartsreizen.nl is  een samenwerking tussen Sportreizen.com en RTL. Sportreizen.com is onderdeel van Voetbalreizen.com en gespecialiseerd in de organisatie van sportreizen naar het buitenland. Dit doen wij reeds 15 jaar vol passie en met medewerkers die u als klant centraal stellen.

Onze medewerkers hebben een diverse voorkeur voor een sport en/of voetbalclubs en hebben in het verleden vaak sportevenementen of voetbalwedstrijden bezocht uit eigen interesse. Hierdoor is de gevraagde kennis in verschillende sporten altijd aanwezig en is er altijd iemand die antwoord kan geven op uw vragen.

Sport is onze passie, wij hebben van onze passie ons werk mogen maken. Daarom komen wij graag met u in contact om u te vertellen over de sportreizen. Persoonlijk contact en service staan bij ons hoog in het vaandel. Wij verzorgen daarom ook alles van A tot Z. Naast de reis (hotel, vervoer en tickets) zijn wij altijd bereikbaar voor vragen, is er een noodnummer tijdens uw reis en voorzien wij u van routing ter plaatse voor bijvoorbeeld de route van vliegveld naar hotel of hotel naar de locatie van het sportevenement.

Missie Rtl7dartsreizen.nl

Wij willen de klant een unieke, onvergetelijke sportreis laten beleven, zonder zorgen!

Visie Rtl7dartsreizen.nl

We gebruiken de nieuwste technieken om het aanbod van de reisonderdelen op een snelle en juiste wijze te koppelen aan de vraag van de klant. Door dit te automatiseren, houden we voldoende tijd over voor persoonlijke contact, service en ondersteuning. We geloven dat deze focus op persoonlijk contact en onze passie voor sportreizen, onmisbaar zijn voor een unieke beleving voor de klant.

Partners

Naast darts reizen zijn we ook gespecialiseerd in overige sportreizen. Wilt u hier meer over weten? Kijk op www.sportreizen.com

Tevens hebben wij als Rtl7dartsreizen.nl de exclusieve rechten voor het aanbieden van darts reizen naar de alle PDC toernooien en evenementen in binnen- en buitenland voor Nederland en België.

Waarom Rtl7dartsreizen.nl?

Met reeds 15 jaar ervaring zijn wij gespecialiseerd in het organiseren van sportreizen naar het buitenland. Bij ons staan flexibiliteit, kwaliteit en persoonlijk contact hoog in het vaandel. Wij geloven dat onze focus op persoonlijk contact en onze passie voor sportreizen, onmisbaar zijn voor een unieke beleving van uw sportreis. Onze medewerkers hebben ruime ervaring met sportevenementen in het buitenland.

Rtl7dartsreizen.nl is één van de vele organisaties die de Nederlandse markt rijk is aan sportreis aanbieders. Echter onderscheiden wij ons op diverse vlakken;

Flexibiliteit:

Wenst u een sport arrangement geheel op maat samengesteld? Geen probleem! Rtl7dartsreizen.nl kijkt graag geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden. Op deze manier kunnen wij samen met u inspelen op speciale wensen die u als klant heeft. Via onze contactformulieren kunt u uw specifieke wensen kenbaar maken. Uiteraard kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen. Rtl7dartsreizen.nl biedt tevens online via de website arrangementen inclusief en/of exclusief vervoer, verblijf en tickets aan.

Legaliteit:

Tickets aangeboden door Rtl7dartsreizen.nl zijn 100 % legaal! Indien u niet toegelaten wordt op basis van een door ons aangeboden ticket krijgt u de gehele reissom retour.